Garn i Butiken

Här hittar du en del av mitt sortiment:

Isager

Fantastiska garner i mycket fin kvalitet.

Mohair 212m/25g

Tvinni 510m/100g

Spinni 600m/100g

Tweed 200m/50g

Jensen yarn, bouclegran,Alpakka 1, Alpakka 2, Highland o och flera andra.,    

Knitting for olives

härlig merinoull, softsilkmohair,heavy silkmohair. passar till deras egna modeller och till Petiteknits modeller och mycket annat.

Sandnes Garn

Peer Gynt och Tynn Peer Gynt som är ett fint norskt ullgarn.

Alpakka följetråd i fina färger som du kan använda istället för mohair.

 Sunday: Ett mjukt och härligt garn i 100% merinoull, framtaget i samarbete med design Petite Knit. Passar utmärkt att blanda med Tynn Silk Mohair eller Silk Mohair

Tynn Silkmohair Mjukt, tunnt och lyxigt mohairgarn från Sandnes garn i hög kvalité med en blandning av kid mohair, silke och ull.

Alpakka, minialpakka, alpakka,alpakka/ull, bortstad alpakka, fritidsgarn, KOS, DUO, 

Järbo: 

Svenk ull och 2-trådig ull finns.

 Llama Silk från Järbo har baby lama-ullen blandats med mullbärsilke, vilket resulterar i ett otroligt mjukt stickgarn som är fantastiskt att arbeta med. Dessutom är det både värmande och snällt mot miljön. 

Manosgarn : Lace, Alegria,Fino, Serena och Silkblend. Manos del Uruguay startade sin verksamhet 1968 som ett sätt att hjälpa kvinnor på landsbygden i Urugay till försörjning. På så sätt kunde man undvika att alltför många familjer splittrades genom att en av de vuxna tvingades söka sig till städerna för att få jobb. Idén var att utgå från de lokala förutsättningarna som tillgången till fårull och kvinnornas hantverkskunnande och skapa något utifrån det.Idag är Manos ett kooperativ bestående av 400 kvinnor som spinner och handfärgar garner som sedan säljs över hela världen. Varje härva signeras av den kvinna som tillverkat den – därför vet man som köpare exakt vem som får del av ens garnköp. Häftigt va? 

Sockgarnet från Manos! Alegria kommer i en underbar blandning av superwash-behandlad merinoull och slitstark polyamid. Detta resulterar i ett fantastiskt mjukt garn med god formbarhet och skön känsla. Garnet är handfärgat och kommer i massor av vackra färgställningar.

Lang yarn.

Phönix

Cashmere premium

Mohair luxe och lace

Lingarn: Kalinka från Karin Öberg

Sockgarner härliga från Manos Algeria, Raggi,Mellanraggi, juniorraggi, jawoll och Admiral.

Stickor från Knitpro samt diverse trästickor och andra tillbehör.